Wilt u graag zelf paella maken?

Zelf een overheerlijke paella maken?

Paella maken als een volwaardig chef

Om te beginnen met paella maken heb je de juiste ingrediënten nodig. Mocht je vaker paella maken dan is het hebben van een speciale paella pan geen overbodige luxe. Wil je echt alles halen uit het Spaanse gerecht? Dan heb je een paella brander nodig. De branders worden rechtstreeks geïmporteerd uit Valencia voor de beste kwaliteit. Natuurlijk kan je ook paella maken zonder een speciale pan of brander, maar ze zijn wel aan te raden voor het gemak en de smaak. Voor een paar tientjes kan je een volwaardige paella-kok worden. 

Inhoud van deze blog

Bekijk hier onze diverse paella recepten

Om van jou de beste paella-kok te maken hebben wij een aantal van de lekkerste recepten onder elkaar gezet. Onze top 3 Paella recepten vindt je hier.

Paella recept met vis

Wil je een overheerlijke paella met vis bereiden? Bekijk dan deze video met ons toprecept.

Paella recept met vlees

Maak een paella met vlees voor jouw gasten. In deze video geven wij jou de tips voor het maken van een overheerlijke vlees paella.

Paella recept mixta | Vlees en Vis

Lastig om een goede keuze te maken tussen een vlees of vis paella? Kies dan voor dit recept. De paella mixta is een heerlijke paella waar zowel vlees als vis in zit.

Hopelijk heeft u wat aan deze blog gehad, wij hopen ieder geval van wel. Like onze Facebook pagina, zo blijft u op de hoogte van de lekkerste recepten en andere leuke aanbiedingen.

Buen provecho en culinaire groeten,
Team Godu

Deel deze blog: