Outdoorchef; een oerdegelijk bbq merk uit Zwitserland

Outdoorchef; een oerdegelijk bbq merk uit Zwitserland

Outdoorchef is elke dag bezig om de harten van barbecueliefhebbers sneller te laten kloppen. En in 2020 hebben ze de lat wel heel hoog gelegd. Nog nooit is in een barbecue design en functionaliteit zo goed op elkaar afgestemd als nu. Hun filosofie: leg het te koken, bakken, braden of grillen voedsel op de barbecue, sluit het deksel en geniet daarna zelf van een goed glas wijn in gezelschap van familie en vrienden. En dat kan. Omdat de Outdoorchef barbecue al het andere werk voor jou doet. Puur barbecueplezier!

Inhoud van deze blog

Ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland

Als je een echte barbecueliefhebber bent, dan moet je bij Outdoorchef zijn. Outdoorchef is dé specialist in hoogwaardige barbecues en loopt al 30 jaar lang voorop als het gaat om het creëren van de perfecte barbecue-ervaring. Innovatieve barbecues en barbecueconcepten worden ontwikkeld in het Zwitserse Zürich. Een goed doordacht ontwerp tot in de kleinste detail, gemaakt van hoogwaardige materialen. Dat is waar zij zich dagelijks mee bezighouden. Puur eersteklas vakmanschap.

Comfort en kwaliteit gaan bij de Outdoorchef barbecue hand in hand. En dat is precies wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van een gezellig avondje barbecueën.

Outdoorchef; een oerdegelijk bbq merk uit Zwitserland

3 soorten Outdoorchef barbecues

Omdat elk persoon en situatie weer anders is, ontwikkelt Outdoorchef diverse soorten barbecues. Enorme buitenkeukens zoals de DualChef, maar ook een  kleine elektrische barbecue die zeer geschikt zijn om op het balkon te plaatsen. Houtskoolbarbecues, voor iedereen die op een authentieke manier wil grillen, maar ook gasbarbecues, voor iedereen dit snel wil beginnen met eten.

Gasbarbecues

Een gasbarbecue kan binnen 10 minuten op temperatuur worden gebracht. Zo kun je vrijwel meteen je eerste stukje vlees, vis of groenten op de barbecue leggen. De warmte kan snel een eenvoudig worden geregeld via de knoppen en op elke temperatuur worden ingesteld. Een gasbarbecue reageert snel als de temperatuur wordt gewijzigd. Een gasbarbecue maakt het mogelijk om te koken, te bakken en te grillen. Tot in perfectie. De typische barbecuesmaak zul je wel missen. Als je dat graag wilt, dan is een houtskoolbarbecue wellicht een beter optie voor jou.

Prachtige gasbarbecues zijn bijvoorbeeld de Lugano 570 G Evo, de Leon 570 G, of de Outdoorchef Chelsea 480 G.

Houtskoolbarbecue

Een Outdoorchef houtskoolbarbecue is dé klassieker. Grillen op een houtskoolbarbecue is de meest authentieke manier van barbecueën. Wil je een echte rokerige barbecuesmaak aan je gerecht? Dan valt de keuze al snel op deze variant. Een nadeel is er wel. Het duurt eventjes voordat de barbecue goed heet is. Maar de smaak van de gerechten is het wachten beslist de moeite waard.

Voorbeeld van houtskoolbarbecue

Outdoorchef; een oerdegelijk bbq merk uit Zwitserland

Outdoorchef Chelsea 480 C barbecue op houtskool - zwart

De Outdoorchef 480 C is een houtskoolbarbecue. De geëmailleerde kogel van Outdoorchef zorgt voor de perfecte grillresultaten.

Elektrische barbecues

Je steekt de stekker in het stopcontact en je kunt meteen beginnen met grillen. Net als een gasbarbecue wordt ook een elektrische barbecue snel heet. Ideaal voor als je snel even een burgertje op de barbecue wilt leggen, maar verder niet zoveel tijd hebt om een complete avond ervoor uit te trekken. Bovendien ook een veilige manier van barbecueën.

Is een elektrische barbecue precies wat voor jou? Ga dan voor de Outdoorchef Chelsea 420 E of de Minichef 420 E.

Weetje:

  • G = Gasbarbecue
  • E = Elektrische barbecue
  • C = Houtskoolbarbecue

Outdoorchef barbecue; verschillende series

420 serie

Ook als je in een flat met een klein balkonnetje woont, hoef je de innovatieve barbecue van Outdoorchef niet te missen. De barbecues uit de 420 serie zijn perfect voor de kleinste ruimtes en kunnen 2-3 personen bedienen van een heerlijke stukje vlees of vis. Dankzij de kleine vorm zijn deze barbecues ook handig op te bergen, maar ook makkelijk mee te nemen, naar bijvoorbeeld het park.

480 serie

Regelmatig met je gezinnetje een avondje gezellig barbecueën? Dan is een barbecue uit de 480-serie een prima optie. Een 480-barbecue past perfect op het terras, maar ook op een wat groter balkon. De barbecue biedt genoeg ruimte voor bereiden van voedsel voor zo’n 4-5 personen.

570 Serie

Een barbecue uit de 570-serie maakt van jouw tuin in mum van tijd een barbecuefeest voor familie en vrienden. In deze barbecue kun je makkelijk voor 6 à 8 personen je gerechten bereiden.

Australia

Robuustheid én grillplezier. Met de buitenkeuken van Australia maak je in mum van tijd de lekkerste gerechten. Het onderstel biedt voldoende ruimte voor je gasfles en al je barbecue-accessoires.

Dualchef

Wil je echt uitpakken? De Dualchef barbecues hebben één grill, twee grillzones en wel honderden mogelijkheden. Het innovatieve Dual Gourmet Systeem maakt het mogelijk om twee temperatuurzones in één grill te creëren.

Godu.nl is dé webshop voor de buitenliefhebber

 Daar hoort een barbecue natuurlijk ook bij. Wat is er nu fijner om samen met je gezin, je familie of vrienden samen te zijn en te genieten van de buitenlucht en van een heerlijke maaltijd bereidt op de barbecue. Op godu.nl kun je een perfecte barbecue uitzoeken.

Klein en simpel tot aan een superdeluxe buitenkeuken

Wat je wens of budget ook is. Welk ruimte je beschikbaar hebt. Outdoorchef heeft het. Van simpele, kleine barbecues tot aan superdeluxe buitenkeuken. Voor elke wens, ruimte of budget is er wel een barbecue beschikbaar die daar precies in past. En wat je ook kiest; met Oudoorchef weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. Voor jarenlang plezier.

Want; zelfs als iemand denkt dat het niet beter kan, zullen zij bewijzen dat het wel kan.

En dat is waar de naam Outdoorchef voor staat.

Deel deze blog: