Hoofdkussens van Polydaun; hiermee worden ze gevuld!

Hoofdkussens van Polydaun; hiermee worden ze gevuld!

Goed slapen begint met kwalitatief en comfortabel beddengoed. Zo zorgt een goed ondersteunend hoofdkussen voor een goede nachtrust, iedere nacht weer! Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar welk soort kussen het meest geschikt voor je is. Zo zijn er hoofdkussens met anti-allergische eigenschappen of hoofdkussens gevuld met heerlijk zachte, donzen vulling. Het hoogwaardige merk Polydaun staat garant voor topkwaliteit hoofdkussens voor een mooie prijs. Welk hoofdkussen kies jij?

Inhoud van deze blog

Hoogwaardige kwaliteit van Polydaun

Polydaun is in enkele jaren doorgegroeid tot marktleider in de Benelux op het gebied van slaapcomfort. Polydaun beschikt over een grote en uitgebreide collectie aan beddengoed van o.a. kunstvezels en natuurlijke materialen. De hoofdkussens van Polydaun zijn van uitermate duurzame en hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daarnaast is Polydaun gericht op persoonlijke ondersteuning en kwaliteit waardoor er voor iedereen een perfect passend hoofdkussen te vinden is in het assortiment.

Polydaun hoofdkussens met verschillende vullingen

Polydaun bestaat uit een zeer uitgebreide collectie aan hoogwaardige hoofdkussens. Ieder kussen met een vulling welke speciaal is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Hieronder zullen we de verschillende vullingen en hun kenmerken bespreken.

 

Suprelle® Protect

De Suprelle® Protect is een fiberball vulling, 100% anti-allergeen en beschermt tegen o.a. huisstofmijt op natuurlijke wijze. Het materiaal is erg duurzaam, blijvend veerkrachtig en een ultrafijn materiaal welke licht van gewicht is.

 

Daunfill®

Deze comfortabele gelvulling heeft het comfort en het lichtgewicht van dons met daarnaast de praktische eigenschappen van synthetisch. De gelvezel is een soepele en zachte microvezel. De luchtige Daunfill® vulling heeft een goed ademend vermogen en is anti-allergisch.

 

Isocraft®

De Isocraft® vulling is een sterke, holle polyestervezel. De vulling heeft een open structuur waardoor een goede warmte-isolatie ontstaat. Isocraft® is duurzaam en sterk en heeft een zacht comfort. Bovendien veroorzaakt deze vulling geen allergische reactie.

 

Comfort O-bol

Deze vulling bestaat uit ultrafijne en luchtige 100% polyester vezelbolletjes. De vezelbolletjes voelen net zo zacht en comfortabel aan als dons en hebben de voordelen van synthetisch materiaal. De vulling is licht van gewicht, is anti-allergisch en bieden een goede warmte-isolatie. Daarnaast volgen de bolletjes de beweging van het hoofd waardoor er altijd een perfecte ondersteuning is.

 

Tripleguard®

De Tripleguard® vulling bestaat uit een polyester vezel welke door een anorganische stof geweven wordt. De Tripleguard® behandeling zorgt ervoor dat 99% van de schimmels en bacteriën binnen slechts 24 uur verdwenen zijn.

 

Outlast®

Outlast® is gebaseerd op het PCM principe. PCM staat voor Phace Change Material, oftewel fase veranderend materiaal. Hierdoor is het duurzame Outlast® in staat om een optimale isolatie te geven en warmte van het lichaam op te nemen en deze af te geven aan het lichaam wanneer dat nodig is. Zo blijft de temperatuur altijd gebalanceerd.

 

Eendendons en eendenveertjes

De Polydaun hoofdkussens met eendendons en eendenveertjes met RDS certificering. Het Responspible Down Standard (RDS) draagt bij aan het dierenwelzijn van eenden en ganzen en staat garant voor 100% kwaliteit en diervriendelijkheid. Dons en veren hebben een erg goede vochtopname en zijn licht van gewicht. Daarnaast geeft eendendons en veren een hoog slaapcomfort.

 

Wolbolletjes

De wolbolletjes vulling zijn gemaakt van zuiver scheerwol. De kracht van wol is dat het een geweldig materiaal is met een optimale vochtregulatie. Bovendien houdt deze vulling van zuivere scheerwol bolletjes ons warm in de winter en koel in de zomer.    

 

3D-Polarsoft®

De vezel vulling is opgebouwd uit twee verschillende polyesters. De veerkracht van deze vulling is zo sterk dat deze altijd weer terug keert naar zijn oorspronkelijke vorm. De 3D-Polarsoft® vulling is zeer duurzaam, zeer comfortabel en soepel en biedt een perfecte warmte-isolatie.

 

3D-Polarsoft Plus®

Deze vulling is net als de 3D-Polarsoft® opgebouwd uit twee verschillende polyesters en heeft vrijwel dezelfde eigenschappen. De Plus staat voor de toegevoegde viscose wat zorgt voor opname en snelle geleiding van vocht naar de oppervlakte van het hoofdkussen. Daarnaast voorkomt deze vulling schimmelvorming.

 

Katoen

Dit één-cellige materiaal is een heerlijk zachte vezel. De goede vochtopname en het ventilerende vermogen zijn natuurlijke eigenschappen van katoen. Deze 100% natuurlijke vulling biedt een goede warmte-isolatie en is zeer comfortabel.

 

Natuurlatex

Deze vulling van latex van natuurlijke oorsprong heeft als natuurlijke eigenschap dat het materiaal zeer goed ventileert. Hierdoor is het een uitermate geschikte vulling voor mensen met allergieën. De natuurlatex vulling is elastisch, vormvast en duurzaam en zorgt voor een perfecte ondersteuning van het hoofd en de nek.

 

Traagschuim

Traagschuim is een synthetisch materiaal welke beschikt over een hoge veerkrachtigheid. De vulling vormt zich volledig naar het hoofd en de nek en zorgt voor een optimale ondersteuning. Een traagschuim vulling werkt drukverlagend en zorgt voor complete ontspanning van de spieren. Ook verbetert het de bloedcirculatie.  

 

Kapok

Kapok is een boomvrucht van de Kapokboom. De vulling van de Polydaun hoofdkussens bestaat uit hoogwaardig, duurzaam en superfijn gekaarde Oost-Javaanse Kapok. Kapok heeft ultieme warmte- en vochtregulerende eigenschappen en is een zeer goed ventilerend materiaal. Kapok is van nature anti-bacterieel waardoor deze vulling goed geschikt is voor mensen met allergieën.

 

3D-ventilatiemesh

Dit materiaal bestaat voor 90% uit een open structuur 3D-materiaal. Het zachte en flexibele 3D-ventilatiemesh bevordert de luchtcirculatie, zorgt voor een aanvoer van verse, koude lucht en de afvoer van warme, vochtige lucht. Bovendien vermindert deze vulling de kans op vorming van bacteriën, schimmels en huisstofmijt allergie.

Uitgebreide collectie hoofdkussens van Polydaun

Polydaun heeft zowel een lijn speciaal voor tieners en volwassenen als een kindercollectie. De kindercollectie is speciaal ontworpen voor de gevoelige kinderhuid en zorgt ervoor dat je kindje niet alleen heerlijk kunt slapen voor een bevorderende ontwikkeling, maar er ook voor zorgt dat je kindje optimaal beschermd blijft tegen allergieën. De tiener- en volwassencollectie is wederom een collectie met veel keuzemogelijkheden. Zo zijn er op godu.nl voldoende hoofdkussens te vinden om uit te kiezen en zo het perfecte Polydaun hoofdkussen te kunnen vinden.  

Godu.nl biedt een zeer groot assortiment Polydaun beddengoed!

Hoofdkussens van Polydaun; hiermee worden ze gevuld!

Deel deze blog: