Het Nederlandse merk Cosi Fires, uniek, modern en topkwaliteit

Het Nederlandse merk Cosi Fires, uniek, modern en topkwaliteit

Inhoud van deze blog

Inbouwbrander Cosi Fires, design gashaarden

De buiten openhaard is een sfeermaker en biedt bovendien ook nog eens voldoende warmte. Zo kun je lang genieten van de zomeravonden, maar ook in andere seizoenen is het wel eens lekker om nog even buiten te zitten. De inbouwbrander van Cosi fire of cozyfire is hierin een goede keus. De vuurkorf wordt steeds vaker vervangen door een trendy tafelhaard gas zoals de Cosicube of de Cosiline. Eentje die er mag wezen en een echte blikvanger is. Cosi Fires weet als geen ander sfeer te creëren op donkere dagen. De Cosi fire / cozyfire is gemaakt van duurzame materialen. Die bestand zijn tegen warmte, kou en regen.

 
Het Nederlandse merk Cosi Fires, uniek, modern en topkwaliteit

Cosidrum, ronde gashaarden van Cosi fire

De Cosidrum van cozyfire bestaat uit een serie gashaarden met mooie ronde vormen en een strakke belijning. Hiermee kan er goed worden aangesloten op de inrichting van het terras. De Cosidrum is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: lime, lichtgrijs en donkergrijs. Ook is deze in drie hoogtes verkrijgbaar. Een Cozyfire Cosidrum van 56 cm hoog is ideaal wanneer je een loungeset op je terras hebt staan. Zo kijk je nooit tegen een te hoge tafelhaard aan. De tussenmaat Cosidrum van 70 cm hoogte kan zowel bij een normale tuinset als bij een loungeset geplaatst worden. En de hoogste van 100 cm is met name een blikvanger. Het is belangrijk om de juiste hoogte te kiezen. Warmte stijgt immers op en een te hoge Cosidrum verliest hierdoor zijn effect. De Cosidrum is van magnesiumoxide gemaakt.

 
Het Nederlandse merk Cosi Fires, uniek, modern en topkwaliteit

Cosicube vuurtafel, trendy vierkante vormen

Liever een strakke belijning op het terras? De Cosicube vuurtafel of tafelhaard van Cosi fire bestaat uit een serie prachtige vierkante buiten openhaarden. De Cosicube vuurtafel is in twee afmetingen op de markt gebracht. De Cosicube 70 van Cozyfire heeft een afmeting van 70 bij 70 en 60 cm hoog. Een los vierkante windscherm glasset, die voor meer afscherming bij de Cosicube zorgt, kan los bijbesteld worden. De Cosicube 95 heeft een afmeting van 95 bij 95. ideaal voor het grotere terras. Uniek bij de Cosicube is het apart verkrijgbare tafelblad. Hiermee kan de Cosicube 95 omgetoverd worden tot loungetafel. De afwerking van de Cosicube vuurtafel buiten openhaard kan in greywash of whitewash. Deze gashaard is gemaakt van Douglas hout.

 
Het Nederlandse merk Cosi Fires, uniek, modern en topkwaliteit

Inbouwbrander Cosy fire, strak lijnenspel met de Cosiline

De nieuwste trend binnen de Cosi fires is de Cosiline. Bij de Cozyfire Cosiline is er gebruik gemaakt van een strakke horizontale belijning. Dit geeft niet alleen een natuurlijk maar ook een speelse uitstraling. De latten van de Cosiline zijn mooi gedekt in de kleur grijs of wit. Met name bij een loungeset staat de Cosiline erg mooi. Ook is deze Cosi fire in verschillende afmetingen verkrijgbaar: 69 of 99 cm lengte. De grotere Cosi fire Cosiline is rechthoekig van vorm en daarmee ideaal om als terrasafscheiding te gebruiken. Combineer de grotere Cosiline met dezelfde afmetingen plantenbakken. Zo ontstaat er rondom het terras een natuurlijke en praktische afscheiding. Een vierkant windscherm voor de Cosiline is los verkrijgbaar.

 

De bediening van de inbouwbrander Cosi Fires

De Cosidrum en de Cosicube verbruiken ongeveer 0.6 kg gas per uur. De Cosiline wat meer. Wie een gasfles van 5 kg gebruikt kan maar liefs 8 tot 10 uur lang genieten van een knapperend haardvuur. In de Cosidrum 100 past ook een gasfles van 10 kg. De gasfles wordt geplaatst via een luikje zoals bij de Cosiline en Cosicube, of bij de Cosidrum via een draaisysteem. Vervolgens wordt de gasfles aangesloten op de gasdrukregelaar en de gasslang. Er komt voldoende warmte van de inbouwbrander Cosi Fires af zodat het terras aangenaam aanvoelt. De Cosi Fires zijn allemaal voorzien van een elektrische ontsteking. De bedieningsknop op de Cosi Fires induwen is genoeg om de ontsteking op gang te brengen. De inbouwbrander Cosi Fires zijn hiermee eenvoudig in gebruik.

 

Trendy vormgegeven vuurkorven

Een buiten openhaard is veel meer dan een warmtebron. Het gehele jaar door kan er genoten worden van een sfeervol en warm terras. Bovendien zijn ze ook nog eens veilig in gebruik. Cosi Fires heeft gekozen voor ronde vormen en een strakke belijning. Dit in combinatie met natuurlijke en stevige materialen en een groot gebruiksgemak. De inbouwbrander Cosi Fires buiten openhaarden zijn daardoor voor elk terras geschikt. Het onderhoud is minimaal, eventueel bijschilderen is mogelijk. Met behulp van lauw water kan de Cosidrum gereinigd worden. De Cosicube en de Cosiline kunnen met behulp van een teak/ houtreiniger schoongemaakt worden. Het bovenblad met een RVS reiniger. Wij zeggen: Cosi Fires of Cozyfire, de sfeer blijft uniek!

 
Het Nederlandse merk Cosi Fires, uniek, modern en topkwaliteit

Deel deze blog: