Een grote vuurschaal 100 cm kopen? De trends en aanbiedingen van 2021

Een grote vuurschaal 100 cm kopen? De trends en aanbiedingen van 2021

Als het ’s avonds sneller weer wat frisser wordt, dan is het een uitstekend idee om een grote vuurschaal aan te schaffen en deze in je tuin te plaatsen. Een vuurtje in de tuin zorgt voor een warme en gezellige sfeer en daarmee worden de al wat frissere avonden een stuk aangenamer. Met je gezinnetje, je familie of een aantal vrienden rondom het vuur, een drankje bij de hand en een stokje met marshmallows in het vuur; zie jij jezelf al zitten onder de sterrenhemel? Het is zelf mogelijk om meteen een grillrooster aan te schaffen zodat je kunt barbecueën en genieten van een heerlijke maaltijd. Kortom: met een grote vuurschaal in de tuin is het feest compleet.

Inhoud van deze blog

De trends van 2021

Een grote vuurschaal in de tuin; het feest is compleet. Voordat je een vuurschaal 100 cm gaat kopen willen we in dit artikel eens nader ingaan op de trends van 2021 als het gaat om vuurschalen.

Duurzaamheid

Het wordt steeds meer een thema; duurzaamheid. Goed omgaan met de aarde is ontzettend belangrijk. Steeds meer mensen kiezen daarom voor duurzame tuinartikelen. Het kost dan misschien wel ietsje meer, maar daar heeft niet alleen de planeet profijt van, op termijn ook jouw portemonnee. De vuurschalen in ons assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen. Dat betekent dat alle vuurschalen van een zeer goede kwaliteit zijn en daardoor ook jarenlang mee zullen gaan. Soms lijkt het misschien alsof je goedkoper uit bent als je minder geld besteedt aan bepaalde tuinartikelen, maar vaak is de kwaliteit dan niet om over naar huis te schrijven. En na elk seizoen kun je dan veel artikelen bij de stort brengen en het volgende seizoen weer veel nieuwe tuinproducten aanschaffen. Verkwistend, en helemaal niet nodig. Je kunt dan beter ietsje meer geld uitgeven aan een product waarvan je weet dat deze gemaakt is van topkwaliteit materialen en daardoor ook langer mee zullen gaan.

Topkwaliteit materialen

Neem bijvoorbeeld de grote vuurschaal. De vuurschalen uit het assortiment van Godu zijn van vooraanstaande merken als GoFire, Adezz, BonFeu of Cookking. Deze merken werken uitsluitend met materialen van uitstekende kwaliteit. Neem bijvoorbeeld het materiaalsoort cortenstaal waar veel vuurschalen van gemaakt zijn. Cortenstaal is een zeer sterk en duurzaam materiaal. Een opvallend materiaal. Cortenstaal kenmerkt zich door de bruinoranje roestkleur. Na blootstelling aan de weersinvloeden ontstaat er vanzelf een roestlaagje om de vuurschaal. Na een aantal maanden zal het roestproces stoppen. Dit roestlaagje biedt vervolgens bescherming tegen het verdere doorroesten en dan ook niet meer gevoelig voor slijtage. En daarom wordt dit materiaal ook wel onverwoestbaar genoemd.

Ook gietijzer is een zeer geschikt materiaal voor een vuurschaal. Gietijzer kan namelijk uitstekend tegen hitte en de schaal zal, ondanks de hitte, nooit van vorm veranderen.

Grote vuurschaal kopen tegen een scherpe prijs

Duurzaam, gemaakt van topkwaliteit materialen én een scherpe prijs. Al betaal je ietsje meer voor een product waarvan je weet dat het gemaakt is van duurzame en kwalitatieve materialen, toch hoeft het niet duur te zijn. Uiteindelijk is het sowieso goed voor je portemonnee als je jarenlang plezier kunt hebben van een product. Maar let ook eens op een vuurschaal aanbieding!

De trends van 2021 samengevat

Resumé; Goed omgaan met de aarde is van levensbelang. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor de aanschaf van duurzame producten. Die kosten misschien wel ietsje meer, uiteindelijk ben je wel goedkoper uit omdat je er jarenlang plezier van zult hebben.

Als je eenmaal dé tuin van je dromen hebt, vol producten van goede kwaliteit, dan hoef je er de komende jaren bijna niets meer voor aan te schaffen. Dat is nog eens iets anders dan elk jaar weer naar de vuilstort rijden met de tuinspullen die er niet langer meer mee door kunnen gaan en naar het tuincentrum rijden om nieuwe spullen aan te schaffen! Zo kun jij jaar in en jaar uit optimaal genieten van je tuin!

Vuurschaal kopen? Ga naar Godu.nl en bekijk onze vuurschaal aanbieding

Vuurschalen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Naast de grote vuurschaal 100 cm kan je bij ons ook terecht voor een vuurschaal 60 cm en zelfs vuurschalen tot een diameter van 200 cm. Zo is er voor elk terras en elke tuin wel een passende schaal te vinden.

Wil je een grote vuurschaal kopen? Bij Godu.nl ben je aan het juiste adres voor een vuurschaal aanbieding. Van vooraanstaande merken als GoFire vuurschalen, Cooking en Sol-y-Yo. Gemaakt van topkwaliteit materialen, maar tegen een scherpe prijs. Met een stijlvolle vuurschaal haal jij een echte blikvanger in je tuin en kun je optimaal genieten van vele heerlijke avondjes met je gezin, familie en vrienden!

Liever een kleinere maat dan een 100 centimeter vuurschaal? Bekijk hier de opties voor de vuurschaal 80 cm.

Deel deze blog: