Design vuurtafels van Nederlandse bodem genaamd Happy Cocooning

Design vuurtafels van Nederlandse bodem genaamd Happy Cocooning

Het nieuwe binnen is buiten. Het terras, de terrasoverkapping of de veranda nemen een steeds belangrijker deel van ons leven in. De aankleding van het terras en de tuin verdient net zoveel aandacht als het interieur binnenshuis. De gezelligheid van een kampvuurtje en de warmte op een frisse avond: de Happy Cocooning vuurtafel brengt deze twee factoren samen. Zo ontstaat een gezellig en sfeervol terras. De houtbrander brengt overlast in de vorm van te sterke rookontwikkeling met zich mee. Met de gasbrander is dit verleden tijd. Bovendien hoeft er geen hout te worden gehakt. Maar Happy Cocooning doet nog veel meer. Want daar waar gasbranders vaak nogal standaard zijn, brengt dit merk trendy gasbranders op de markt. De sfeervolle vuurtafel of tafelhaard voor elk terras. Bij de ontwikkeling hiervan is rekening gehouden met de wisselende weersomstandigheden die wij kennen. Daarom kunt u de Happy Cocooning vuurtafel het gehele jaar door buiten blijven staan. Ter bescherming wordt er een hoes meegeleverd. Hierdoor hoeft de vuurtafel niet naar binnen gehaald te worden. Ideaal voor wie het gehele jaar door direct de vuurtafel ter beschikking wil hebben.

 

Inhoud van deze blog

Cocoon Table: design tafelhaarden

De cocoon table brandt op gas. Dit is niet alleen veilig maar ook nog eens erg sfeervol. De Happy Cocoon table heeft het uiterlijk van stevig beton. Toch is het gemaakt van composiet en daardoor veel lichter van gewicht. Hierdoor is het verplaatsen van de Happy Cocoon eenvoudig. Happy Cocooning biedt een ruim assortiment aan de mooiste vuurtafels. Hierdoor is er altijd een geschikte Happy Cocoon vuurtafel te vinden. Zo zijn er de kleinere versies voor intieme terrassen of de grote cocoon vuurtafel die ideaal is wanneer u een ruim terras of veranda heeft. Ook is er een ruime keus uit verschillende vormen. Bijvoorbeeld de ronde of de ovale vorm. Wanneer uw terras speels, landelijk of juist klassiek is ingericht kiest u voor een van deze vormen. Gaat u liever voor een strakke belijning, trendy, klassiek of modern, dan kiest u voor de rechthoekige of vierkante vormen. Daarnaast zijn er nog de Cone, Bowl en Table top. De kwaliteit van de cocoon haard is hoog. Zo heeft u gegarandeerd lang plezier van uw Happy Cocooning table.

 

Houten cocoon table

Natuurlijke materialen zijn erg geliefd. We halen de natuur het liefst zo dichtbij mogelijk. Terrasplanken in combinatie meteen houten loungeset. Houten plantenbakken tegenover de mooiste houten cocoon haard. Happy Cocoon maakt combineren wel erg eenvoudig. Mooie buiten gashaarden die aan de buitenzijde zijn afgewerkt met planken in een lichte robuuste kleur. Dat is de cocoon table Nice & Nasty. De inbouwplaat bovenop de cocoon table is verkrijgbaar in het zwart of antraciet. Mooie vierkante of langwerpige tafelhaarden met vele mogelijkheden. Zo kan er aan de zijkant een extra plank of sidetable worden aangebracht. Handig om uw drankjes op neer te zetten. Of een aantal hapjes. Uw terras wordt zo wel erg gezellig. De serie Lounge & Dining is al jarenlang erg populair. Een mooie en grote cocoon haard die u perfect aan kunt laten sluiten bij uw tuinmeubels of loungeset. In een mooi afgewerkte houten uitvoering of als strakke composiete uitvoering. Gaat u voor landelijk of modern? Of combineert u een van deze cocoon tables met de overige inrichting van uw tuin of terras?

 
Design vuurtafels van Nederlandse bodem genaamd Happy Cocooning

Happy Cocooning accessoires

De teak serie van Happy cocoon is zeer uitgebreid. Zo heeft u de keus uit extra zijplanken oftewel sidetables. Hierdoor maakt u van uw cocoon vuurtafel een gezellige sfeervolle bijzettafel. Of u nu één zijde of vier zijdes voorziet van extra planken: er is altijd voldoende ruimte voor een hapje en een drankje. Wilt u uw gasbrander ombouwen tot barbecue dan maakt u handig gebruik van de Happy cocoon grillplaat. Heeft u behoefte aan een wijnkoeler dan kan de wijnkoelerhanger in de handvatten aan de zijkant van de Happy Cocooning vuurtafel worden gehangen. De beschermende glazen ombouw zorgt ervoor dat wind geen vrij spel heeft. Bovendien is dit een extra veiligheid voor kinderen en dieren. Wanneer u al een prachtige tuintafel heeft en toch de sfeer van een Happy Cocooning goedkoopste vuurtafel wilt hebben is er de mogelijkheid om deze in te bouwen. Hiervoor maakt u gebruik van de Table Top. Eenvoudig uw huidige tuintafel ombouwen tot een sfeervolle cocoon table. Ook kunt u gebruik maken van extra inbouwkoelers. Zo stelt u uw eigen terras samen.

 
 

Gebruik van de Cocoon haard

De cocoon haard brandt op gas. Bij de kleinere modellen staat de gasfles naast de Happy Cocoon vuurtafel. Bij de grotere modellen zoals de Lounge & Dining plaatst u de gasfles in de vuurtafel cocoon zelf. Dit kan middels een luikje. Staat de gasfles ernaast, maak dan gebruik van een beschermprofiel gasslang. Dit voorkomt struikelgevaar en zorgt ervoor dat de gasfles gecamoufleerd wordt. Voor alles heeft Happy Cocooning een oplossing bedacht. Wilt u de vuurtafel cocoon liever op het gasnetwerk aansluiten, laat deze dan gecertificeerd ombouwen door Happy Cocooning. Maakt u gebruik van een 10 kilogram gasfles dan zal de cocoon vuurtafel gemiddeld 16 tot 20 uur branden. De Happy Cocooning goedkoopste vuurtafel voor elk terras. De Cocoon vuurtafels geven voldoende warmte af: 12 of 19 kW, afhankelijk van het type. De vuurtafel inbouwbranders hebben een warmtecapaciteit van 6,5 of 12 kW. De Cocoon table is CE KIWA GASTEC gecertificeerd en daarmee veilig in gebruik. Met een gasdrukregelaar van 30 mBar kunt u de vuurtafel cocoon in gebruik nemen. Voor sfeervolle avonden of gezellige feestjes kiest u voor de Happy Cocooning goedkoopste vuurtafels. Omdat u ook buiten voor design kiest.

Bekijk hier alle vuurtafels van het merk Happy Cocooning tegen de scherpste prijzen.

 

Deel deze blog: