De Salta trampoline zorgt voor een actief buitenleven van jouw kind

De Salta trampoline zorgt voor een actief buitenleven van jouw kind

Het is voor iedereen gezond om dagelijks lekker naar buiten te gaan. Maar kinderen van tegenwoordig hebben vaak de smaak te pakken van het gamen, de tv of de mobiele telefoon en zo komen ze vaak te weinig buiten. Zorg er daarom voor dat daar verandering gaat komen en nodig je kinderen uit om naar buiten te gaan met een Salta trampoline.

Inhoud van deze blog

Normaal tekst blok

De trampolines van dit merk zien er stijlvol uit, maar zijn ook uiterst veilig. Maar binnen dit merk wordt er ook veel aandacht besteed aan kwaliteit, design en uitstraling. Het is alleen maar een pluspunt als een trampoline ook mooi integreert in je tuin. Daarom is er gekozen voor een strak ontwerp een modern design en dat is dus een eye catcher voor jouw tuin! Laat de kinderen maar lekker veel naar buiten gaan, bewegen is goed en frisse lucht doet iedereen goed! Er zijn dan diverse modellen beschikbaar, misschien vind jij een Salta premium black edition wel een goede keuze.

Meer bewegen dankzij het Salta trampoline

Als je na gaat denken over het plaatsen van een trampoline, dan zou je kunnen kijken of je hem zo kunt plaatsen dat je je kinderen van binnenuit kunt zien. Hierdoor hoef je er niet continu bij te zijn als ze willen springen. Maar op deze manier kun je wel een oogje in het zeil houden en denk je dus aan de veiligheid, want die staat uiteraard voorop! Daarnaast is het ook van belang om te kijken of je een losstaande trampoline met veiligheidsnet wilt plaatsen in de tuin, of dat je een trampoline wilt ingraven. 

Lees ook: Een trampoline kopen? Alle informatie op een rij!

Veilig springen staat voorop!

Als je een Salta trampoline voor je kinderen hebt gekocht, is het fijn als ze er veel gebruik van maken. Daarom zijn er een paar dingen waar je goed over na moet denken:

  • Waar plaats je een trampoline?
  • Hoe zorg je dat ze veilig kunnen springen?
  • Welke afspraken maak je over trampoline springen met je kinderen?

Dit zijn zomaar een paar vragen waar je alvast over na kunt denken, we gaan daar hieronder wat dieper op in. 

Afspraken maken

Afspraken maken over trampoline springen is ook van belang, daarbij kun je denken aan:

  • Met hoeveel kinderen maximaal tegelijkertijd springen?
  • Welke kunsten wel/niet toe zijn gestaan op een trampoline.
  • Niet trekken en duwen op een trampoline (lijkt vanzelfsprekend maar voor kinderen is vaak benoemen en afspreken erg belangrijk).
  • Schoenen uit op een trampoline? Waar plaatsen ze deze dan? Goede afspraken over maken is hierbij ook van belang.

 

Actief buitenleven is zo geregeld!

Je hebt kunnen lezen dat buiten spelen voor kinderen erg belangrijk is. Gelukkig is er een mooi trampoline beschikbaar waardoor dit echt gestimuleerd kan worden. Kinderen worden uitgenodigd om naar buiten te gaan. Maar ook vriendjes en vriendinnetjes zullen er gebruik van willen maken als ze komen spelen. Dit is alleen maar goed voor allemaal en zo zorg jij als ouder echt voor een leuk, avontuurlijk en actief buitenleven voor je kinderen. Wat zullen ze genieten én als je kinderen genieten, dan geniet jij natuurlijk ook!

Salta trampoline kiezen

Als je er uit bent en je wil je kinderen graag verrassen, dan is het alleen maar goed dat je voorkeur uit gaat naar een Salta trampoline. Maar qua vorm kan er nog gekeken worden wat jij het meest praktisch vindt. Wat past er bijvoorbeeld het beste in je tuin? Misschien is een Salta trampoline rechthoek dan de beste vorm. Dit is natuurlijk een persoonlijke keuze, want de voorkeur kan ook uit gaan naar de Salta trampoline comfort edition of Salta premium black edition. Weeg voor jezelf heel goed af wat de opties zijn, wat past er in de tuin? Maar ook wat oogt beter? Wat is meer praktisch? Wat laat je budget toe? Als je weet wat je wil, dan kun je online een trampoline kiezen en kunnen je kinderen op heel korte termijn heerlijk buiten trampoline springen

De Salta trampoline zorgt voor een actief buitenleven van jouw kind

Salta Trampolines Comfort Edition Ground Vierkant - 366x244 cm - Groen

De Salta Comfort Edition Ground is een fantastische trampoline, overtroffen in zijn aantrekkelijke prijssegment. De trampoline heeft een optimaal springcomfort, is van duurzame topkwaliteit en vanwege de lange levensduur staat het garant voor vele jaren spring- en speelplezier.

De Salta trampoline zorgt voor een actief buitenleven van jouw kind

Salta Trampolines Comfort Edition Ground Rond - 427 cm - Zwart

De trampolines van Salta hebben zeer hoog normen als het gaat om veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast hebben de trampolines een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

De Salta trampoline zorgt voor een actief buitenleven van jouw kind

Salta Trampolines Comfort Edition Vierkant - 214 x 305 cm - Groen

De rechthoekige trampoline uit de Comfort Edition collectie van Salta is optimaal ontworpen volgens de laatste strenge veiligheidseisen en -Nrmen. De trampoline biedt de hoogste veiligheid voor zelfs de allerkleinsten. Zo kun je je kinderen met een goed gevoel laten spelen en ravotten.

Deel deze blog: