De mogelijke RAL-kleuren van de polyester en aluminium plantenbakken van Adezz

De mogelijke RAL-kleuren van de polyester en aluminium plantenbakken van Adezz

Adezz is een vooruitstrevend en hoogwaardig merk op het gebied van tuinproducten. Nu heb je misschien een mooie plantenbak gezien van Adezz of misschien wel meerdere en wil je weten wat nu eigenlijk de mogelijkheden zijn wat betreft de kleur. Zowel de polyester plantenbakken als de aluminium plantenbakken zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Adezz heeft een ruime kleurkeuze beschikbaar en de gewenste RAL-kleur kan eenvoudig doorgegeven worden tijdens het bestellen. Daarnaast kun je bij de polyester plantenbak ook nog kiezen of de een matte uitvoering of een hoogglans uitvoering wilt. Zo is er voor ieder wat wils en sluit jouw nieuwe tuinproduct altijd perfect aan bij jouw wensen!

 

Inhoud van deze blog

Beschikbare kleuren voor de polyester plantenbakken

De plantenbakken gemaakt van polyester zijn ook in een groot aanbod aan RAL-kleuren te verkrijgen. De polyester plantenbakken worden standaard geleverd in de kleur RAL 7021 (zwartgrijs), maar de plantenbakken kunnen ook in de kleuren RAL 7006 (beigegrijs), 7016 (antracietgrijs), 7035 (lichtgrijs), 9005 (gitzwart) en 9010 (zuiverwit) besteld worden.

Wanneer je voorkeur uitgaat naar een van de andere RAL-kleuren dan de standaardkleur, wordt hiervoor 10% kleurtoeslag voor berekend. De kleuren voor de polyester plantenbakken van Adezz zijn speciaal ontworpen voor een perfecte hechting op de plantenbakken en een uitermate duurzaam resultaat. De kleuren zijn uitermate goed bestand tegen alle weersinvloeden. Zo kan je lange tijd genieten van je mooi gekleurde plantenbak!

De mogelijke RAL-kleuren van de polyester en aluminium plantenbakken van Adezz

Beschikbare kleuren voor de aluminium plantenbakken

De aluminium plantenbakken van Adezz zijn allen in een groot scala aan kleuren te verkrijgen. Zo zijn de aluminium plantenbakken standaard in de kleuren RAL 7021 (zwartgrijs), 7035 (lichtgrijs) en 9010 (zuiverwit) te verkrijgen. Zit jouw kleur hier niet tussen? Dan zijn de aluminium plantenbakken ook te bestellen in bijna alle andere standaard RAL-kleuren. Wanneer je een andere RAL-kleur kiest, buiten de standaard RAL-kleuren om, worden hiervoor opstartkosten in rekening gebracht.

De kleurlaag op de aluminium producten van Adezz is van een zeer hoogwaardige kwaliteit en zullen zeer lange tijd mooi blijven. De kleurlaag is optimaal bestand tegen vocht en vuil en bovendien krasvast. Je hoeft niet bang te zijn dat je plantenbak er snel vaal uit gaat zien.

De mogelijke RAL-kleuren van de polyester en aluminium plantenbakken van Adezz

Het verschil tussen mat en hoogglans

Alle polyester plantenbakken van Adezz zijn in mat en in hoogglans verkrijgbaar. Het grootste verschil tussen een mat en hoogglans is dat de matte plantenbak geen glans bevat en hoogglans wel. Een matte plantenbak heeft een structuur wat lijkt op een sinaasappelhuidje. Daarnaast hebben de plantenbakken een wat doffere uitstraling. De hoogglans plantenbak glanst heel sterk, en daarmee heeft het een soort van een spiegeleffect.

 

De mogelijke RAL-kleuren van de polyester en aluminium plantenbakken van Adezz

Een polyester plantenbak in een matte kleur weerkaatst het licht niet en heeft een rustigere uitstraling. De hoogglans plantenbakken hebben een opvallend glanseffect en de plantenbakken komen hierdoor meer naar voren en een robuuste uitstraling krijgt. Welke je het beste kunt kiezen hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. Houd je meer van een rustig decor met meer focus op je planten dan je plantenbak, dan kun je voor een matte kleur gaan. Houd je meer van een opvallende plantenbak met een glans finish? Dan is een hoogglans kleur waarschijnlijk meer geschikt voor jou.

Deel deze blog: