Alles wat je moet weten over pakketbrievenbussen

Alles wat je moet weten over pakketbrievenbussen

Tegenwoordig kan zo goed als alles via internet besteld worden en via de post verzonden worden in de vorm van pakketten. Krijg je veel pakketten en heb je geen zin of tijd om steeds in de rij te staan van het dichtstbijzijnde postkantoor? Dan is een pakketbrievenbus een heel mooie uitkomst! Naast reguliere post zoals brieven en dergelijke, kunnen ook pakketten in ontvangst worden genomen wanneer je niet thuis bent. Met een pakketbrievenbus hoef je niet meer wachten bij het postkantoor of af te wachten wanneer de postbode langskomt met je pakket. Ideaal!

Inhoud van deze blog

Wat is het handige aan een pakketbrievenbus?

Het grootste verschil tussen een gewone brievenbus en een pakketbrievenbus is dat een gewone brievenbus enkel en alleen brievenpost en kleine brievenbuspakketjes kan “aannemen”. In een pakketbrievenbus daarentegen passen ook grotere pakketten waardoor je niet meer thuis hoeft te blijven of langs het postkantoor hoeft te gaan om je pakket in ontvangst te kunnen nemen. Dat scheelt veel tijd en hierdoor brengt het gebruik van een pakketbrievenbus een hoop gemak met zich mee. Zo kan jij je tijd aan andere dingen besteden!

Hoe werkt het gebruik van een pakketbrievenbus?

Wat zijn nu eigenlijk de mogelijkheden en werking van een pakketbrievenbus? De pakketbrievenbussen uit ons assortiment zijn van het merk Adezz. Het handige aan een pakketbrievenbus van Adezz is dat er een klep geplaatst wordt waardoor het pakket naar beneden valt wanneer er een pakket geplaatst wordt in de brievenbus. Zo kan niemand er meer bij, alleen jij. Je kunt wanneer je thuis komt de pakketbrievenbus legen zonder dat je thuis hebt hoeven zijn. Zo eenvoudig is het! Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat iemand in je afwezigheid bij je pakket kunt komen. De bezorger opent de pakketbrievenbus, plaatst het pakket in de pakketbrievenbus en klaar! Je pakket valt naar beneden en de klep zorgt ervoor dat je pakket veilig blijft totdat je deze uit de brievenbus komt halen. 

Alles wat je moet weten over pakketbrievenbussen

Pakketbrievenbussen van Adezz

Adezz is een toonaangevend en kwalitatief merk als het gaat om tuin en outdoor producten en biedt duurzame kwaliteit voor langdurig gebruik. De pakketbrievenbussen van Adezz zijn dan ook van alle gemakken voorzien en hebben een prachtige uitstraling. De pakketbrievenbussen zijn geschikt voor vrijwel iedere tuin en staan prachtig bij iedere stijl, of je nu een strakke en moderne stijl hebt of houdt van natuurlijke elementen. Adezz biedt diverse modellen pakketbrievenbussen, gemaakt van hoogwaardige materialen.

Pakketbrievenbus van cortenstaal

Cortenstaal heeft van nature een warme en natuurlijke uitstraling, maar is toch ook strak en modern gestroomlijnd. Cortenstaal staat vrijwel bij iedere tuin en stijl, hierdoor is het gebruik van cortenstaal ook zo immens populair! Naast een prachtige uitstraling is cortenstaal ook erg duurzaam. Het materiaal gaat gemakkelijk heel veel jaren mee en vergt weinig tot geen onderhoud. Door een pakketbrievenbus van cortenstaal aan te schaffen voorzie je jezelf niet alleen van een hele hoop gemak, ook haal je een prachtig staaltje vakwerk in huis (of eigenlijk in de tuin)!

Leestip: zo werkt het roestproces van cortenstaal

Alles wat je moet weten over pakketbrievenbussen

Pakketbrievenbus van aluminium

Aluminium is net als cortenstaal een erg duurzaam en sterk materiaal. Een pakketbrievenbus gemaakt van aluminium gaat hierdoor ook vele jaren mee. Een pakketbrievenbus is strakker en moderner in uitstraling dan dat cortenstaal dat is. Overigens zijn aluminium pakketbrievenbussen in diverse kleuren te verkrijgen. Dus houd je meer van wat strakker uiterlijk en vind je een egale kleur meer passen bij jouw omgeving, dan is de aluminium pakketbrievenbus de juiste keuze voor jou! 

Pakket weer gemist?

Word je er soms ook zo geïrriteerd door dat je weer je pakketje hebt gemist, dat je op zoek moet gaan naar de buur die je pakket in ontvangst hebt genomen of dat je weer langs het postkantoor moet om daar in een lange rij te gaan wachten om eindelijk je pakket in ontvangst te mogen nemen? Een pakketbrievenbus is er speciaal voor ontworpen om al deze ongemakken weg te nemen en op een eenvoudige manier altijd je pakket te kunnen afleveren. Mis geen pakket meer en ga voor een handige pakketbrievenbus bij de voordeur!

Tip: Combineer een pakketbrievenbus van aluminium eens met plantenbakken van aluminium.

 

Alles wat je moet weten over pakketbrievenbussen

Deel deze blog: