Adezz waterschaal van cortenstaal of gecoat staal? Hulp bij jouw keuze!

Adezz waterschaal van cortenstaal of gecoat staal? Hulp bij jouw keuze!

In het afgelopen jaar is er door velen flink wat werk in de tuin verzet. Nog meer dan ooit het geval was! De achtertuin moest een plek worden waar heel wat uurtjes in doorgebracht kon worden, om daar een ultiem vakantiegevoel te creëren. Velen willen een rustgevend, kalmerend en natuurlijk effect in de tuin creëren daar het aanleggen van een vijver. Maar niet iedereen heeft de ruimte in de tuin voor een vijver. En ook met kleine kinderen die in je tuin rondlopen is een vijver wat minder handig. Een Adezz waterschaal biedt de oplossing. In ons assortiment zijn er meerdere waterschalen verkrijgbaar. In dit artikel helpen wij je bij jouw keuze!

Inhoud van deze blog

De Adezz Waterschaal; een minivijvertje in jouw tuin of balkon

Een Adezz waterschaal is eigenlijk een soort minivijver die je niet alleen in je tuin, maar ook op je balkon kunt plaatsen. Met een Adezz waterschaal haal je op een snelle en heel eenvoudige manier een bijzondere sfeer in je tuin, zonder dat je een gat hoeft te graven of dat het je al te veel ruimte kost. Het enige wat je hoeft toen is de schaal op de gewenste plek in de tuin te plaatsen.

Heb je de juiste plek gevonden? Dan vul je je waterelement met water, waterplanten en kleine visjes. Prachtig om te zien! Ook zal de Adezz waterschaal insecten, vogeltjes, libelles en vlinder aantrekken. Hoe gezellig is dat!

Adezz waterschaal van cortenstaal of gecoat staal? Hulp bij jouw keuze!

Adezz waterschaal van cortenstaal, gecoat staal of polymeerbeton

In ons assortiment vind je waterschalen van cortenstaal, gecoat staal of polymeerbeton. We zullen deze materialen eens nader bekijken.

Adezz waterschaal van Cortenstaal

Cortenstaal heeft twee bijzondere kenmerken. In de eerste plaats is dat de opvallende bruinoranje roestkleur, de kleur waaraan je cortenstaal meteen zult herkennen. Als je de waterschaal van cortenstaal bestelt en ontvangt, dan zul je nog niet meteen deze roestkleur zien. Deze kleur is pas zichtbaar nadat het product enkele maanden aan weer en wind is blootgesteld. Is deze roestlaag eenmaal gevormd, dan is dit meteen ook een uitstekende beschermlaag tegen verdere corrosie.

Een ander bijzonder kenmerk van een Adezz waterschaal van cortenstaal is dat dit materiaal niet stuk te krijgen is. En dat is precies wat je wilt; een duurzaam product, dat jarenlang mee zal gaan.

Het fijne van cortenstaal is dat deze in elke stijl tuin past; in de natuurlijke tuin, romantische tuin en moderne tuin. De bruinoranje kleur combineert bijvoorbeeld uitstekend bij het groen van grassen, planten en stuiken.

Adezz waterschaal van gecoat staal

Natuurlijk kan het zo zijn dat je niet helemaal weg bent van de roestkleur van cortenstaal. Of het past gewoonweg niet in jouw tuin. Dan kun je ook kiezen voor een Adezz waterschaal van gecoat staal.

Staal is zeer sterk en bovendien enorm geschikt voor buitengebruik. Staal is zeer onderhoudsvriendelijk, als de schaal eenmaal staat dan heb je er weinig omkijken meer naar. Wel is van belang dat je geen agressie schoonmaakmiddelen of een schuurspons gebruikt, dit zou de coating kunnen aantasten. Staal is bestand tegen vocht, corrosie en vorst.

Adezz waterschaal van polymeerbeton

Ook een Adezz waterschaal van polymeerbeton is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een waterschaal. Polymeerbeton bestaat uit natuurlijke grondstoffen als kwarts, basalt en graniet. Dit materiaal heeft een rustige en natuurlijke uitstraling en is slijtvast. Daardoor is een Adezz waterschaal van polymeerbeton ook uitermate geschikt voor bedrijventerreinen en andere openbare ruimtes. Vandalisten moeten wel van heel goede huize komen om dit materiaal kapot te krijgen. Polymeerbeton heeft een ontzettend lange levensduur en zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe waterschaal van Adezz.

Gemeenschappelijke kenmerken

Wat je ook kiest, een waterschaal van Adezz is gemaakt van de allerbeste materialen. Een aantal bijzondere en gemeenschappelijke kenmerken zetten we nog even voor je op een rijtje:

  • Corrosiebestendig
  • Bestand tegen alle invloeden van het weer (vocht, vorst, warmte en grote temperatuurverschillen)
  • Ze kunnen tegen een stootje
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kunnen met gemak buiten blijven staan

De waterschaal van Adezz; verkrijgbaar in veel verschillende formaten

Of je nu een grote achtertuin hebt, of een klein balkonnetje, voor elke ruimte is er wel een waterschaal van Adezz verkrijgbaar. De kleinste waterschalen in ons assortiment hebben een diameter van slechts 60 cm. Deze past beslist op jouw balkon. Andere formaten zijn 80 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm en er is er zelfs één van maar liefst 200 cm.  

Creëer een speel effect

Wil je de Adezz waterschaal wat hoger plaatsen? Dan biedt een sokkel de oplossing. De Adezz sokkel is in verschillende hoogtes verkrijgbaar, zodat hij altijd op een door jouw gewenste hoogte is neer te zetten. Of plaats eens meerdere waterschalen in verschillende formaten naast elkaar voor een speels en bijzonder effect!

Waterschaal

Adezz waterschaal van cortenstaal of gecoat staal? Hulp bij jouw keuze!

Adezz Waterschaal gecoat staal rond 80 x 80 x 21 cm

Ng op zoek naar een mooi waterornament voor in of rond het huis? Dan is de Adezz waterschaal zeker geschikt voor je! De waterschaal heeft een zachte, ronde vormgeving en is gemaakt van een zeer sterk staal

Adezz waterschaal van cortenstaal of gecoat staal? Hulp bij jouw keuze!

Adezz Waterschaal cortenstaal rond 60 x 60 x 14 cm

Breng een nieuwe dimensie in je tuin aan met behulp van deze ronde waterschaal van Adezz. Deze fabrikant heeft deze waterschaal op een bijzonder fraaie manier weten te ontwikkelen. Het gevolg hiervan is dat deze waterschaal direct opvalt in jouw tuin.

Adezz waterschaal van cortenstaal of gecoat staal? Hulp bij jouw keuze!

Gofire waterschaal Soho 80 cm | Black

Breng een nieuwe dimensie in je tuin aan met behulp van deze ronde waterschaal van Gofire. We kunnen de waterschaal dan ook met alle recht een ware eye catcher noemen. De afmetingen van deze waterschaal zijn 80cm bij 80cm.

Rustgevend

Water in je buurt zorgt voor een kalmerend en rustgevend effect. Een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen! En dat gewoon in je achtertuin.

Deel deze blog: