5 voordelen van een Ooni Pizza Oven

5 voordelen van Ooni pizza oven

Op zoek naar de Ooni Pizza Ovens? Bij Godu bieden wij deze nu ook aan. Graag vertellen wij jou meer over de 5 voordelen van een Ooni Pizza Oven. Deze staan voor de beste, betaalbare en lichtgewicht pizza ovens voor thuis. Een pizzaoven van Ooni is binnen 15 minuten opgewarmd tot 500 graden Celsius, de ideale temperatuur voor het maken van een perfecte pizza in slechts 60 seconden. Met de Ooni ovens kun je nu thuis of waar je ook bent een overheelijke pizza maken van de beste kwaliteit en waan jij je waar je ook bent altijd in het zonnige Italië. De volledige collectie van Ooni bestaat uit 5 verschillende soorten pizzaovens. Wij lichten graag dé 5 voordelen voor je uit.

Inhoud van deze blog

Ooni Pizza Ovens

Er gaat niks boven een zelfgemaakte pizza, gebakken in een Ooni pizza oven. Met Ooni haal je een pizza experience naar je eigen tuin. Een pizza is zo gebakken in je eigen pizza oven, de oven bereikt een temperatuur van 500 °C. Hierdoor kan je al binnen 60 seconden genieten van een heerlijke zelf gemaakte pizza. 

Wil je een Ooni Pizza Oven kopen?

Ben je op zoek naar een pizzaoven? Een Ooni Pizza oven kopen kan nu ook bij Godu, waar wij speciale sets voor jou hebben samengesteld. Hieronder vind je drie van de best verkochte pizza sets van dit moment.

Benieuwd naar het volledige assortiment van de Ooni pizza ovens? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

 ✅Overheerlijke pizza klaar in slechts 60 seconden
✅ Snel op een ideale temperatuur van 500 graden Celsius
✅ Te gebruiken binnen 15 minuten
✅ Efficiënt ontwerp en geleverd met handige draagtas

✅ Snel op de ideale temperatuur van 500 graden Celsius
✅ Binnen 60 seconden genieten van een heerlijke pizza
✅ Uniek en efficiënt ontwerp
✅ Geleverd met handige draagtas, pizzaschep, serveerschep en houtpellets
✅ Geniet van een overheelijke pizza binnen 60 seconden
✅ Binnen 15 minuten op de ideale temperatuur
✅ Ook te gebruiken als gas pizza oven
✅ Complete set inclusief draagtas, pizza schep, serveerplank en een 10 kg houtpellet zak

Welke Ooni Pizza Oven is het beste?

De pizza ovens zijn gemaakt van hoge kwaliteit, maar welke is nou het beste? Dat hangt er van af waar je naar op zoek bent. Ben je op zoek naar een houtgestookte pizza oven of een gas pizza oven? Is het jouw bedoeling om alleen thuis pizza’s te maken in kleine groepen? Dan kun je het best kiezen voor een pizza oventje van 12 inch of een van de andere mini pizza ovens. Zo vind je onder andere een basis complete set van de Ooni Fyra 12.

Liever een grote pizza oven buiten gebruiken omdat je van plan bent om voor grote groepen overheerlijke pizza’s te maken? Dan zou voor jou de Ooni Karu 16 perfect zijn. Deze vind je nu als complete set inclusief infrarood thermometer.

1. De Ooni Pizza Ovens zijn makkelijk mee te nemen

Door het compacte en efficiënte design zijn de Ooni pizza ovens makkelijk mee te nemen in een bijpassende draagtas én kun je ze na gebruik eenvoudig opbergen. De Ooni is een uniek lichtgewicht model: de houtgestookte oven Ooni Fyra 12, de houtskool pizzaoven Karu 12 en de Ooni Koda 12, een pizzaoven op gas, wegen nog geen 15 kilo per stuk. Daarnaast kan je met een handige draagtas de pizza oven eenvoudig meenemen naar feesten, vrienden of familie. 

2. De pizzaovens zijn snel op temperatuur

De Ooni pizzaovens warmen binnen 15 minuten op tot meer dan 500 graden Celsius, waarmee de perfecte pizza met krokante korst en perfect gesmolten kaas in minder dan 60 seconden bereid kan worden.

3. Ooni kan gebruikt worden voor meer dan alleen pizza's

In de Ooni pizza oven kan je veel meer bakken dan alleen pizza’s. Je kan de oven elke temperatuur geven die je nodig hebt. Zo kan je eigenlijk alles maken in de oven, met een speciale pan voor de Ooni pizza oven. Hierdoor kan je niet alleen genieten van pizza’s uit je eigen oven maar van veel meer.

Benieuwd naar het beste pizzarecept? Lees meer in de blog: Het beste pizzarecept voor in de houtgestookte pizzaoven!

4. Verschillende opties, voor ieder wat: een pizza oven op gas, een houtgestookte pizzaoven of multi fuel pizza oven

Je hebt de Ooni pizza ovens in verschillende uitvoeringen, zo heb je de gas oven pizza en een houtgestookte pizzaoven. De modellen Koda 12 en Ooni Koda 16 zijn pizza ovens op gas. Deze zijn snel en eenvoudig aan een propaan butaan gasfles te koppelen en klaar voor gebruik.

Het model Ooni Fyra van 12 inch is een pizza oven die alleen op houtpellets gestookt kan worden en is net als alle andere modellen snel op temperatuur. Liever een pizza oven waar je niet hoeft te kiezen wat voor soort brandstof je gebruikt voor het maken van een authentieke pizza? Dan is de Ooni Karu 12 of Ooni Karu 16 beter geschikt voor jou. Dit is een multi-fuel pizza oven, ook wel multi-brandstof pizzaoven, waar je gebruik kunt maken van houtpellets of gas. Wanneer je dit model op gas wilt gebruiken zul je hier een aparte gasunit voor bij moeten kopen. 

Meer weten over het maken van de lekkerste pizza’s in een pizza oven buiten? 3 tips lees je hier.

5. Veel accessoires

Voor de Ooni pizza ovens zijn verschillende accessoires beschikbaar om meer dan alleen pizza’s mee te maken. Zo vind je onder andere diverse Ooni pannen om een overheerlijk stuk vlees te bereiden of een bijpassende Ooni tafel om buiten op de ideale hoogte te kunnen werken. Zonder problemen je pizza in stukken snijden? Koop dan een hoge kwaliteit pizza snijder.

Deel deze blog: