5 redenen om te kiezen voor een cortenstalen vuurschaal!

5 redenen om te kiezen voor een cortenstalen vuurschaal!

Een vuurschaal in de tuin heeft een prachtig effect en zorgt voor enorm veel sfeer in de tuin! Wanneer je gaat kijken voor een mooie vuurschaal vind je het waarschijnlijk belangrijk dat de vuurschaal naast een mooie uitstraling, ook over goede eigenschappen bezit. Dan zit je goed met een cortenstalen vuurschaal! Cortenstaal heeft namelijk veel goede eigenschappen en is uitermate duurzaam. 

Inhoud van deze blog

Uitermate duurzaam

Cortenstaal is een zeer sterk en duurzaam materiaal, maar dat zijn niet de enige voordelen van cortenstalen vuurschalen. Cortenstaal is in tegenstelling tot andere staalsoorten, zeer goed bestand tegen corrosie. Hierdoor blijft een vuurschaal gemaakt van cortenstaal zeer lange tijd mooi, in alle weersomstandigheden. Tuinontwerpers zijn dol op het gebruik van cortenstaal en dat is zeker niet voor niets! Cortenstalen producten zijn absoluut een prachtige aanvulling aan iedere tuin.

5 redenen om te kiezen voor een cortenstalen vuurschaal!

Warmte en gezelligheid uit

Een heerlijk knisperend vuurtje, een mooi vlammenspel, warmte en de heerlijke outdoor-geur van brandende houtblokken. Gezellig! Niet alleen het vuur zorgt voor veel warmte en gezelligheid, ook de cortenstalen vuurschaal zelf zorgt hiervoor. Cortenstaal is namelijk een zeer warm materiaal! Met de bruinoranje kleur brengt de cortenstalen vuurschaal vrijwel direct enorme warmte en een gezellige sfeer in de tuin. Heerlijk genieten wanneer je maar wilt!

Het hele jaar te gebruiken

Een cortenstalen vuurschaal is eigenlijk gewoon het hele jaar door te gebruiken! Een gezellig vuurtje op een frisse zomeravond of lekker warm met een dekentje op de loungeset. Door de topkwaliteit van een cortenstalen vuurschaal kun je vele jaren genieten van de vuurschaal, maar je kunt ook nog eens het hele jaar door genieten van de warmte en gezelligheid! Een cortenstalen vuurschaal is namelijk van topkwaliteit materialen gemaakt en kan het gehele jaar door gebruikt worden.

Roestvrij materiaal

Naast enorm duurzaam is een cortenstalen vuurschaal ook zeer goed bestand tegen roesten en dus ook doorroesten. Cortenstaal is namelijk een al uitgeroest metaal, waardoor vocht geen invloed heeft op dit uitstekende materiaal. Bovendien heeft een cortenstalen vuurschaal een uitermate sterk karakter en een zeer lange levensduur. Een cortenstalen vuurschaal gaat tot wel tien keer langer mee dan een stalen vuurschaal! Dat zijn heel wat jaartjes gezelligheid!

LEESTIP:  Hoe beoordeel van je kwaliteit van een vuurschaal van cortenstaal? Lees onze blog. 

5 redenen om te kiezen voor een cortenstalen vuurschaal!

Zeer onderhoudsvriendelijk

Wanneer je een cortenstalen vuurschaal in de tuin hebt staan zul je merken dat dit materiaal is voorzien van een hoog gebruikersgemak. Cortenstaal is uiterst onderhoudsvriendelijk, erg goed bestand tegen vuil en eenvoudig schoon te houden. Het robuuste, natuurlijk uiterlijk van de cortenstalen vuurschaal zorgt voor een prachtige integratie in iedere tuin! Een cortenstalen vuurschaal wordt één met de tuin door zijn prachtige roestige uiterlijk en maakt de tuin af.  

Deel deze blog: